TUUKKA KAHILA

Olen 34-vuotias mobiilialan yrittäjä ja iloisen uusioperheen isä Perttelistä. Olen myös syntyjäni Perttelistä, josta lähdin aikanaan opiskelemaan tietojärjestelmiä Turkuun. Turusta minun piti päätyä jonnekin aivan muualle, mutta kuinka ollakaan vanha kotikunta kutsui.

Minulle tärkeitä asioita ovat perhe (lasten asiat, palvelut ja hyvinvointi eritoten), luonto, eläimet sekä liikunta ja urheilu. Eläimistä rakkaimpia ovat kuin perheenjäseninä koirat ja hevoset. Luonnossa liikkuessa saa ajatukset kulkemaan ja omat akut täyteen virtaa. Olen entinen kilpaurheilija ja uskon, että tästä taustasta on hyötyä niin elämässä kuin päätöksenteossakin. Uskallan asettaa tavoitteet korkealle ja aidosti pyrkiä niihin!

Sekä vaimoni että äitini ovat hoitoalalla, isäni on kohta eläköityvä rakennusalan pienyrittäjä. Tiedän, millaista hoitoalan arki on ja millä resursseilla siellä toimitaan. Toisaalta tiedän sekä isäni että omasta kokemuksesta millaista yrittäjän arki on. Näiden näkemysten perusteella haluaisin tuoda oman panokseni hoitoalan työntekijöiden, sekä ennen kaikkea asiakkaiden hyvinvoinnin parantamiseen, ja samalla yrittäjien uran ja kasvun tueksi.

Politiikka, etenkin kuntatasolla, on kiinnostanut minua aina suuresti. Koen että tässä tilanteessa Salo kaipaa kipeästi rohkeita tekijöitä ja innovatiivisia päättäjiä. Salo on monien mahdollisuuksien kaupunki, nyt ei auta puheet vaan pitää tehdä ja aktivoida ihmisiä osallistumaan. Salolla on kaikki mahdollisuudet nousta dynaamiseksi uudenlaisen päätöksenteon suunnannäyttäjäksi.

Asiat joille vihkiydyn, hoidan kovilla tavoitteilla viimeisen päälle maaliin. Esimerkkejä näistä muun muassa:

–       Salon jääkiekkoerotuomareiden hallitus

–       Salon jääkiekkoerotuomareiden kerhokouluttaja

–       Merisotilastoimikunnan jäsen

–       Salon ratsastusseuran johtokunta

–       Salo Horse Show monivuotinen kilpailun johtaja

–       Suomen ratsastajainliiton urheilukehitystyöryhmän jäsen

–       Riders Trophy –kilpailun johtaja